Jak vytvořit Evergreen kampaně

Pokud je evergreen mód u kampaně aktivní, znamená to, že každému novému návštěvníkovi, který se registruje, budou zpřístupněny pouze ty stránky, na které ho přímo odkážete (za použití nastaveného přístupového kódu v URL). Můžete tak stránky kampaně zpřístupňovat postupně například pomocí e-mailové kampaně, s e-maily odkazujícími na jednotlivé stránky. Pokud je evergreen mód aktivní, deaktivuje se nastavení data zveřejnění u všech stránek kampaně.

Přejděte do  Nastavení > Kampaně.

Ze seznamu vyberte jednu z vytvořených kampaní a klikněte na jejich název.
Pokud chcete vytvořit novou kampaň, postupujte podle návodu zde.

Nyní vyberte záložku Nastavení. Zde sjeďte úplně dolu, kde najdete sekci Evergreen.

  • Evergreen není aktivován - stránky s obsahem zdarma budou přístupné ihned, případně v předem určený čas, který jsme zadali v nastavení stránky s obsahem zdarma
  • Evergreen je aktivován - stránky s obsahem zdarma budou přístupné pouze pro ty, kteří mají k dispozici odkaz s parametrem setuser na danou stránku. Pokud jste u stránky nastavili čas zveřejnění, toto nastavení se při aktivním evergreen módu deaktivuje.

Pokud máte evergreen mód aktivní, je potřeba vždy zákazníky směrovat na URL adresou s parametrem setuser. URL adresy s tímto parametrem naleznete v detailu kampaně v záložce Stránky kampaně.

tip

Pokud jste do kampaně přidali novou stránku, její odkaz s parametrem setuser se nezobrazuje. Je potřeba uložit změny a stránku aktualizovat. Po aktualizaci se odkaz u této stránky zobrazí.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás