Jak přidat tlačítka do menu

V tomto návodu si ukážeme, jak přidat tlačítka do menu webové stránky.

Otevřete si jakoukoliv stránku webu, na které se zobrazuje menu, do kterého chcete tlačítka přidat. Na menu najeďte kurzorem a klikněte zde na ikonku tužky.

V zobrazeném levém panelu sjeďte níže na záložku Tlačítka a tuto záložku si rozklikněte. Zde je možné aktivovat 1 nebo 2 tlačítka (primární a sekundární). 

V této nápovědě si ukážeme, jak do menu vložit jedno tlačítko (u druhého tlačítka je nastavení totožné). Pro aktivaci tlačítka zaklikněte možnost Zobrazit primární tlačítko.

Po zakliknutí této možnosti se zobrazí nastavení primárního tlačítka. U tlačítka si nastavte jeho text.

V dalším kroku je potřeba nastavit vzhled tlačítka

Zde vyberte z již vytvořených vzhledů tlačítek na webu (viz odkaz), nebo vyberte vlastní tlačítko a pomocí ikonky tužky si zvolte, jak toto tlačítko bude vypadat. Rovněž si zde nastavte velikost vytvářeného tlačítka.

V posledním kroku tlačítku nastavíte odkaz, kam má návštěvníky webu směrovat. Vybírat můžete ze seznamu stránek vytvořených na webu, případně zakliknete možnost Zadat vlastní URL a vložíte vlastní adresu, na kterou bude tlačítko návštěvníky směrovat.

Pokud chcete, aby se nastavená stránka / vložený odkaz otevíral v novém okně, stačí aktivovat ikonku čtverečku se šipkou napravo od odkazu (viz náhled níže).

Pokud máte vše nastaveno, potvrďte změny tlačítkem ULOŽIT.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás