Affiliate - nastavení provizního systému

Už jste zjistili, jak lehce se s Miowebem pracuje, a možná že už jste ho sami doporučili někomu dalšímu. A právě takovým doporučením můžete svou investici získat zpět a přivydělat si.

Pokud sami Mioweb nevlastníte, ale přesto byste ho rádi doporučovali, můžete samozřejmě také, ale u affiliate nejlépe funguje, když doporučujeme to, s čím máme vlastní pozitivní zkušenost.

Za přivedení nového zákazníka získáte provizi díky partnerskému programu Mioweb Money.

Affiliate funguje tak, že se zaregistrujete u partnera, jehož produkty chcete propagovat a doporučovat. V našem případě u Mioweb s.r.o. Doporučovat můžete buď aktivně, nebo pasivně

  • Aktivně tím způsobem, že koncovému zákazníkovi pošlete přímo odkaz na zakoupení Miowebu (třeba kamarádovi, kterému se líbí váš web a chtěl by ho také)
  • Pasivně to jde tak, že na svůj web umístíte odkaz na Mioweb, a pokud si skrze něj někdo Mioweb zakoupí, vy získáte provizi

K tomu, abyste mohli Mioweb pomocí affiliate propagovat, se musíte do našeho partnerského programu zaregistrovat.

Registrace do affiliate programu

Jděte na stránku https://www.mioweb.cz/money/

Vyplňte požadované údaje ve formuláři, tedy jméno, příjmení, e-mail a telefon. Po přečtení obchodních podmínek označte souhlas s registrací a potvrďte. Jakmile se zaregistrujete, do několika dnů se Vám ozve někdo z kolegů a vyřeší s Vámi další detaily v rámci naší spolupráce.

Jak vložit affiliate odkaz do Miowebu

Přejděte do  Nastavení > Web.

V levém menu vyberte možnost Affiliate.

Do zobrazeného pole vložte affiliate odkaz Miowebu. 

V patičce webu se zobrazí informace, že web byl vytvořen skrze platformu Mioweb.
Pokud někdo skrze tento odkaz zakoupí tarif Miowebu, získáte za to provizi.


Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás