Element Odkaz

Pomocí elementu odkaz můžete velmi jednoduše vložit odkaz na jakoukoli stránku webu a samozřejmě i jakoukoli jinou mimo web, nebo nechat na základě kliknutí na odkaz zobrazit pop-up.

Jestliže chcete umístit do vaší stránky odkaz, použijte element Odkaz
Chycením a umístěním na vybrané místo jej vložíte do stránky. 

Kliknutím na ikonu tužky se dostanete do jeho nastavení.

Odkaz

Na záložce Odkaz nastavíte text odkazu, akci po kliknutí na odkaz, tedy zda se otevře stránka nebo zobrazí pop-up. V případě stránky vyberete z roletky stránku (případně vložíte vlastní URL adresu stránky), na kterou má být dotyčný přesměrován. V případě pop-upu vyberete z pop-upů, které máte vytvořené nebo vytvoříte pop-up nový.

Poslední možností nastavení je na této záložce zarovnání odkazu. Nastavte, jestli bude odkaz zarovnán vpravo, vlevo nebo na střed.

Vzhled

Po kliknutí na ozubené kolečko vedle textu Font odkazu se zobrazí nabídka, kterou vidíte níže. Můžete tak vybrat z možností v roletce font odkazu, posuvníkem zvolíte velikost textu odkazu a nastavit můžete také vlastní barvu odkazu.

Pokročilé

Pokročilé nastavení je u všech elementů stejné. Můžete se tedy řídit tímto návodem pro pokročilé nastavení.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás