Jak nastavit automatické platby za Mioweb?

Díky automatickým platbám již nepropásnete úhradu faktury za prodloužení vaší služby u Miowebu, tato funkce umožní automatické strhávání platby z vámi vybrané platební karty. Na rozdíl od trvalého příkazu tento způsob úhrady reaguje na variabilní symbol faktury a díky tomu se vaše platba správně spáruje s vystavenou fakturou.

Nastavení automatických plateb

Přihlaste se do zákaznické sekce Miowebu a přejděte na záložku  Moje weby.
Zde vyberte web, u kterého si přejete nastavit automatické platby, a klikněte na  Správa webu.

V pravé části u kolonky  Automatické platby, klikněte na tlačítko Zapnout.

Nyní je potřeba platební kartu autorizovat tzn. první fakturu uhradit ručně přes platební bránu pomocí platební karty, kterou si přejete nastavit pro automatické platby, následně si systém zapamatuje platební údaje a příště již bude proces automatický.

TIP: Jakmile je vaše platební karta autorizovaná, uvidíte v poli automatické platby informaci o tom, kdy dojde k automatickému strhnutí. Zároveň na váš e-mail dorazí potvrzení o automatickém strhávání platby.

Změna platební karty u automatických plateb

Ve správě webu u automatických plateb klikněte na pokyn Vypnout, tím se původní platební údaje resetují.

UPOZORNĚNÍ: V případě, že vám byla již vystavená faktura na další období, v okamžiku vypnutí automatických plateb se původní faktura stornuje a na váš e-mail dorazí nová faktura. 

Automatické platby nyní opět aktivujte, pomocí tlačítka ZAPNOUT.

Autorizujte novou platební kartu tím, že uhradíte první fakturu ručním způsobem, následně již bude proces automatický.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás