Jak změnit jazyk webu

Při vytvoření webu je automatickým jazykem čeština, což ovšem neznamená, že ho pro své potřeby nemůžete změnit. Udělat tak můžete přes Wordpress, tedy ikonu W v pravém horním rohu editoru > Nastavení > Obecné > Jazyk webu.

Pozor

Při změně jazyka se přeloží kompletně všechny texty, které vidí návštěvníci webu. Administrace není do daných jazyků přeložena kompletně, tudíž se může stát, že některé věci zůstanou v češtině.

Změna jazyka nijak neovlivní texty, které jsou editovatelné, tedy například texty rámci elementů, cookie lištu, widgety, sidebary. U nich je potřeba překlad nastavit manuálně.

V současné chvíli ze strany Miowebu plně podporujeme jazyky čeština, slovenština a angličtina (English - United States).

Pokud máte zájem o přidání konkrétního překladu jiného jazyka, je potřeba nám jeho textové znění zaslat na e-mail podpora@mioweb.cz a my v některé z následujících aktualizací jeho doplnění zařídíme.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás