Jak přidat ikony sociálních sítí do menu

V tomto návodu si ukážeme, jak přidat ikony sociálních sítí do menu webové stránky.

Otevřete si jakoukoliv stránku webu, na které se zobrazuje menu, do kterého chcete tlačítka přidat. Na menu najeďte kurzorem a klikněte zde na ikonku tužky.

V zobrazeném levém panelu sjeďte níže na záložku Ikonky a tuto záložku si rozklikněte. Zde klikněte na tlačítko Přidat ikonku.

Po kliknutí na toto tlačítko se ikonka zobrazí v seznamu. Ikonku můžete editovat (ikonka tužky) nebo ji můžete smazat (ikona popelnice). V tomto případě klikněte na ikonku tužky.

Kliknutím na před-vybranou ikonku Facebooku si zvolte, jaká ikona se zde má zobrazovat.

V posledním kroku ikonce nastavíte odkaz, kam má návštěvníky webu směrovat. Vybírat můžete ze seznamu stránek vytvořených na webu, případně zakliknete možnost Zadat vlastní URL a vložíte vlastní adresu, na kterou bude ikonka návštěvníky směrovat.

Pokud chcete, aby se nastavená stránka / vložený odkaz otevíral v novém okně, stačí aktivovat ikonku čtverečku se šipkou napravo od odkazu (viz náhled níže).

Pokud máte vše hotovo, potvrďte nastavení ikonky tlačítkem HOTOVO. Následně uložte změny v menu tlačítkem ULOŽIT.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás