Jak vytvořit upsell v prodejním formuláři

V této nápovědě si ukážeme, jak vytvořit upsell produkt v prodejním formuláři Miowebu.

Přejděte do Nastavení > Prodej > Prodejní formuláře.

tip

Prodejní formuláře se zobrazují pouze za předpokladu, že máte vybránu fakturaci skrze Mioweb v Nastavení > Prodej > Nastaven > Prodej a fakturace. Pokud zde máte vybráno FAPI, prodejní formuláře v Miowebu nebudou k dispozici.

Zde klikněte na název formuláře, u kterého chcete upsell přidat. V detailu formuláře vyberte záložku Upselly.

Klikněte na Přidat upsell a vyberte produkt, který chcete jako upsell nabízet a potvrďte tlačítkem Použít produkt.

V druhém kroku vyberte šablonu, kterou chcete pro daný upsell využít a klikněte u ní na Použít šablonu.

Nyní si zvolte, zda chcete produkt nabízet za nastavenou cenu, nebo za vlastní cenu. Pokud zakliknete možnost Vlastní cena, můžete si nadefinovat vlastní původní cenu a novou cenu

Nyní klikněte na Upravit stránku upsellu pod názvem přidaného produktu.

Upravte stránku tak, aby byla atraktivní pro zákazníky. V rámci editace upsellu můžete využít 3 nové elementy (Upsell tlačítka, Cena upsellu, Obrázek upsellu). Stránku můžete upravit kompletně podle sebe, každopádně element Upsell tlačítka je povinný a je nutné ho na stránce mít, aby zákazník mohl potvrdit nebo odmítnout nabídku.

Jakmile budete mít změny hotové, klikněte vpravo nahoře na tlačítko Uložit.
Nyní zavřete nově otevřený panel prohlížeče s editací upsellu a vraťte se do nastavení prodejního formuláře.

Nyní máte vše nastaveno. Pokud nyní zákazník vyplní prodejní formulář, bude mu po potvrzení objednávky nabídnut upsell, který jsme si nyní přidali. Pokud upsell zákazník přijme, celková cena objednávky bude o tuto cenu navýšena.

tip

Pokud zákazník odejde z objednávky v nabídce upsellu a neklikne na přijmutí nebo odmítnutí, objednávka se dokončí automatickou akcí. Podmínkou pro dokončení objednávky je, že je objednávka stará minimálně 1 hodinu. Automatická akce se spouští každých 30 min.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás