Požadavky na nastavení vlastního hostingu

POZOR:

Tato nápověda se týká pouze webových agentur a uživatelů, kteří si v minulosti zakoupili licence Miowebu umožňující provoz na vlastním hostingu.

Pokud svůj web vidíte v uživatelském účtu mujucet.mioweb.cz na záložce Moje weby, pak se vás tato nápověda netýká a nastavení hostingu nemusíte řešit.

Požadavky na nastavení hostingu pro Mioweb 3.1.20.2 a novější

Tyto požadavky je nezbytně nutné zajistit na vašem hostingu u vašeho poskytovatele hostingových služeb, aby Mioweb a další součásti systému v pořádku fungovali.

Požadavky:

  • WordPress 6.5.
  • PHP přesně 8.1.
  • Databáze MySQL 8.0 (InnoDB), nebo MariaDB 10.2.7 a novější.
  • U databáze musí mít uživatel všechna práva pro práci s tabulkami.
  • Na serveru nastavená práva tak, aby PHP mělo plný přístup (777) k tmp  a log  složkám tak, jak je doporučováno v této dokumentaci.
  • TMP složka nesmí být sdílená a WordPress / Mioweb musí mít možnost do ní zapisovat a mazat z ní data.

Starší verze Miowebu je potřeba aktualizovat na nejnovější verzi Miowebu z důvodu zachování kompatibility a zajištění bezpečnosti. Proto požadavky na starší verze neuvádíme, jsou bezpředmětné.

TIP:

Pokud si s nastavením nevíte rady, nebo jej nechcete řešit, přesuňte svůj web na hosting Miowebu, kde se o všechna potřebná nastavení postaráme za vás. Přesun webu zajistí naši technici ZDARMA.

Více informací najdete na této stránce >>>

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás