Ověření e-mailové adresy při zřízení domény, pokud nemáte koncovku EU, CZ a SK

Procesem, kterým dochází k ověření e-mailové adresy, budete muset projít, pokud jste si při objednání Miowebu vybrali jinou koncovku domény, než je eu, cz nebo sk. Zbystřit by zde tedy měli například majitelé domény s koncovkou com či jakoukoli jinou, vyjma třech výše uvedených.

Na e-mail, který jste zadali při objednávce, vám přijde během několika minut zpráva od společnosti  WEDOS Internet, a.s. Odesílatelem je reminder@registrant-verification.com.

Žádná panika, pokud Vám e-mail nepřišel. Zkontrolujte si ve své e-mailové schránce složky či záložky typu hromadné, promo či spam. Někdy mají ve zvyku sbírat taky e-maily, které do nich nepatří. :)

E-mail, který obdržíte, nemá za cíl proškolit vás v angličtině, ačkoli celý jeho obsah právě anglicky je. Tím nejdůležitějším tady je odkaz, na který prosím klikněte.

Budete přesměrováni na tuto stránku, a tím dochází k úspěšnému ověření vaší e-mailové adresy.

Do 30 minut se dokončí založení hostingu k doméně, kterou poté uvidíte pod záložkou Moje weby v členské sekci Miowebu jako aktivní s možností administrace.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás