Jak vytvořit Squeeze page pro kampaň

Ke každé kampani potřebujete vytvořit squeeze page. Jedná se o úvodní stránku, ze které se návštěvníci po vyplnění údajů do webového formuláře (zpravidla zadání e-mailové adresy, případně jména) dostanou na stránku s obsahem zdarma.

Squeeze page vytvoříte jako běžnou stránku webu přes volbu Přidat > Stránku

V prvním kroku doporučujeme využít šablon ze sekce Vstupní. Pokud si stránku chcete vytvořit celou podle sebe, zvolte sekci Obsahové a zde "šablonu" nazvanou Prázdná stránka.

Aby stránka plnila svoji funkci, musí obsahovat formulář, skrze který Vám návštěvník předá svůj kontakt. Jakmile Vám kontakt předá, měl by být návštěvník přesměrován na první stránku s obsahem zdarma.

V druhém kroku si zvolte název stránky a nadřazenou stránku (je-li to potřeba).
Následně klikněte na tlačítko Vytvořit stránku.

Po vytvoření a uložení stránky přiřadíme stránku ke kampani. V horní liště zvolte Nastavení > Kampaně. V zobrazeném seznamu vyberte kampaň, ke které chcete vstupní stránku přiřadit a klikněte na ni.

V nastavení kampaně si rozklikněte roletku u vstupní stránky a vyberte ze seznamu stránku, kterou jsme si v předchozím kroku vytvořili. Nastavení potvrďte tlačítkem Uložit.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás