Element pro kampaně - Proměnlivé datum

Tento element využijete nejčastěji při nastavení evergreen (opakovaného) webináře, kde element bude zobrazovat datum příštího vysílání. Na výběr jsou dvě možnosti:

  • Webinář vysíláte každý den
  • Webinář vysíláte 1x týdně vždy v konkrétní den a čas.

Vysílání webináře každý den

Pokud vysíláte webinář každý den, je cílem zobrazovat na stránce datum a čas nejbližšího vysílání. Tedy například pokud vysíláte každý den ve 20:00, budete chtít na webu zobrazovat dnešní datum v případě, že ještě nebylo 20:00 a pokud již bylo, bude se zobrazovat zítřejší datum.

V tomto případě použijete nastavení elementu na Typ datumu - Datum X dní od vstupu do kampaně a počet dní zadáte 0. Čas nastavíte na čas vysílání, tedy např. 20:00.

Vysílání webináře 1x týdně v konkrétní den a čas

Toto je situace, kdy vysíláte webinář pravidelně 1x týdně, tedy např. každý čtvrtek ve 20:00. V mezičase sbíráte kontakty na diváky a případně běží nějaká kampaň.

V nastavení elementu nastavíte Typ datumu - Pravidelné datum a vyberete den v týdnu, kdy budete webinář vysílat. Čas nastavíte na čas vysílání, tedy např. 20:00.

Element v takovém případě bude vždy zobrazovat datum nejbližšího čtvrtku a čas vysílání ve 20:00.

TIP:

Celý postup nastavení webináře najdete v nápovědě Evergreen webinář.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás