Element Ceník

Element Ceník slouží k zobrazení cen produktů s přehledným bodovým popisem toho, co nabízejí. V tomto návodu se dozvíte, jak na to.

Jestliže chcete umístit do vaší stránky ceník a odkazy, použijte element Ceník
Chycením a umístěním na vybrané místo jej vložíte do stránky. 

Kliknutím do prostoru elementu nebo na ikonu tužky se dostanete do jeho nastavení.

Ceník

Na první záložce si zvolíte, zda bude ceník sloupcový nebo řádkový a přidáte požadovaný počet sloupců/řádků ceníku.

Do nastavení jednotlivých sloupců se dostanete pomocí ikony tužky.

V rámci jednotlivých položek můžete nastavit název, cenu, cenu před slevou (zobrazí se přeškrtnutá), časové období, vlastnosti, text a odkaz tlačítka a popisek pod tlačítkem. Pokud danou položku nastavíte jako nejoblíbenější, zobrazí se u ní obdélníček s určeným textem, který položku oproti ostatním zvýrazní.

Vzhled

Na druhé záložce vyberte styl ceníku. Klikněte na obrázek a vyberte si vyhovující podobu z nabídky, která se vám objeví. Kliknutím na ozubené kolečko vedle nápisu pozadí můžete také nastavit ceníku zakulacení rohů, stín a barvu pozadí. V tomto nastavení taktéž můžete nastavit, zda bude mít ceník ohraničení, či nikoliv.

Když popojedete v záložce níže, můžete si nastavit mezery mezi sloupci, případně upravit styl a velikost tlačítka. Dále pak můžete na této záložce ještě nastavit barvu nejoblíbenější položky - pro její odlišení. Úplně dole můžete nastavit font písma názvu a ceny.

Pokročilé

Pokročilé nastavení je u všech elementů stejné. Můžete se tedy řídit tímto návodem pro pokročilé nastavení.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás