Element Progress bar

Element Progress bar použijte pro vyjádření toho, jaká část z celku už je splněna. Můžete jej využít například u formulářů, kdy v prvním kroku požadujete po klientovi označit jednu z variant a ve druhém kroku zadat e-mail. U prvního kroku tak můžete umístit progress bar s hodnotou 50%. V tomto návodu se dozvíte, jak progress bar vytvořit a nastavit.

Jestliže chcete umístit do vaší stránky ukazatel pokroku, použijte element Progress bar
Chycením a umístěním na vybrané místo jej vložíte do stránky. 

Kliknutím na ikonu tužky se dostanete do jeho nastavení.

Obsah

Na první záložce nastavte procento, které se bude zobrazovat a pod tím text, například zbývá dokončit, nebo splnili jste, už máte hotovo a podobně. Záleží samozřejmě na tom, kam budete progress bar vkládat.

Vzhled

Na záložce vzhled si určíte styl ukazatele pokroku, barvu progressbaru, tedy barvu označené výplně, barvu pozadí, tedy barvu celého prvku a ještě můžete elementu nastavit zakulacení rohů.

Pokud chcete, aby měl progress bar jinou velikost písma, než je nastaveno, kliknete na ozubené kolečko vedle popisku Font písma a následně popojedete ukazatelem tak, aby vám velikost písma vyhovovala. 

Pokročilé

Pokročilé nastavení je u všech elementů stejné. Můžete se tedy řídit tímto návodem pro pokročilé nastavení.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás