Funkce Miowebu

Jaké hlavní funkcionality Mioweb nabízí?

V Miowebu můžete vytvořit obsahovou část webu a blog. V případě rozšířené verze pak můžete mít k dispozici i tvorbu členských sekcí a kampaní, případně e-shop. Najdete zde velké množství elementů, pomocí kterých můžete obsah webu vytvářet. Jedná se o vkládání textů, nadpisů, obrázků, tlačítek, formulářů, videí, odpočtů, FB tlačítek a mnoho dalšího. Individuálně si nastavíte barvy, fonty, hlavičku či animaci elementu. Můžete vytvářet pop-upy či vkládat vlastní kódy.

Jaké funkcionality obsahuje Mioweb e-shop?

Mioweb e-shop je vhodný především pro jednoduché eshopy s méně produkty (cca několik málo desítek s jednou úrovní kategorií). E-shop modul se ale hodí i k prodeji jen jednoho produktu, který prezentujete na svém webu. Nemusíte využít nákupní košík, ale prodej realizovat pomocí speciálních e-shopových elementů a např. tlačítko k nákupu produktu umístit na jakoukoli stránku vašeho webu.

Jaké funkcionality obsahuje členská sekce?

Členskou sekci využijete pro umístění obsahu, který bude dostupný pouze pro registrované uživatele. Můžete vytvářet členské úrovně, časově omezené členství, postupné uvolňování stránek nebo například umožnit členům zakliknout si splněné úkoly.

Lze Mioweb propojit s dalšími aplikacemi?

Ano, Mioweb je možné přímo propojit s aplikacemi pro E-mail margeting (SmartEmailing, GetResponse, MailChimp, AWeber), rovněž s nástrojem pro fakturaci FAPI a také s AffilBoxem.

Je možné do Miowebu doprogramovat nové funkce?

Mioweb neustále vylepšujeme a rozšiřujeme jeho funkce. Máte-li námět na vylepšení, můžete nám jej poslat pomocí formuláře zde a zvážíme jeho implementaci. Pokud Vám nějaká funkce v Miowebu opravdu chybí, je možné jej rozšířit pomocí tzv. child-themes či pluginů.

Lze do Miowebu instalovat všechny standardní WordPress pluginy?

Některé pluginy jsou s Miowebem kompatibilní, jiné však nikoli. Při instalaci nového pluginu určitě vždy vyzkoušejte, zda po jeho aktivaci je Mioweb plně funkční.

Lze Mioweb v případě potřeby nějak upravovat/doplňovat?

Mioweb nabízí spoustu možností rozšíření pomocí tzv. child-themes nebo pluginů, které lze bez porušení aktualizací a zásahů do kódu Miowebu přidávat.

Je možné tvořit na Miowebu vícejazyčné weby?

Více informací o této tématice najdete v nápovědě zde.
Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás