Jak začít s Miowebem

Co je Mioweb a jak funguje?

Mioweb je nástroj na tvorbu webu. Obsahuje připravené šablony a vizuální editor, díky kterému si můžete tvořit web přidáváním předpřipravených bloků (např. služby, reference, kontakt apod.) a zároveň je libovolně upravovat (velikost, barvy, rozložení, pozadí). Mioweb běží na WordPressu.

Co všechno potřebuji pro vytvoření webu na Miowebu?

Prakticky téměř nic. Stačí vědět název domény, kterou chcete pro váš web použít a poté už celé založení webu provedete na pár kliknutí.

Mám vlastní web a chtěl bych ho převést na Mioweb, jde to?

Rychlý převod webu, který je na jiném systému či šabloně, možný není. V Miowebu je potřeba celý web znovu vytvořit. Samozřejmě svou doménu můžete zachovat a použít ji pro vytvoření webu v Miowebu.

Je možné se na někoho obrátit, když si s něčím nebudu vědět rady?

Samozřejmě! V případě jakýchkoliv dotazů týkajících se Mioweb se neváhejte obrátit na naši podporu e-mailem či telefonicky. Rádi Vám zodpovíme jakékoli vaše dotazy či připomínky.

Co dělat, když už mám doménu koupenou?

Pokud již máte doménu registrovanou, při objednávce pouze zakliknete pole "Tuto doménu mám již koupenou" a provedete objednávku. Následně budete v administraci své domény upravit DNS záznamy. Jaká data potřebujete zadat uvidíte v záložce Moje weby v členské sekci Miowebu, kam obdržíte přístupy po objednávce.

Co dělat, když mám funkční web, chtěl bych ho převést na Mioweb, ale dokud nebude hotový, chci aby na doméně běžela původní verze?

Objednávku proveďte na dočasnou doménu. Jakmile budete mít web připravený, web přesunete na ostrou doménu a původní web odstraníte. Návod na změnu domény najdete v tomto odkazu.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás