Jak nastavit automatický podpis autora blogového článku?

V tomto návodu si ukážeme, jakým způsobem nastavit automatický podpis autora u článků.

Přejděte do Nastavení > Web.

V levém sloupci zvolte položku Uživatelé. V zobrazeném seznamu vyhledejte uživatelský účet autora, u kterého chcete podpis upravit. U tohoto autora klikněte na jeho Uživatelské jméno.

V horním menu zvolte záložku Informace. Zde přejděte na pole O uživateli, kam vepíšete, co si přejete zobrazovat jako podpis pod články na blogu. Nastavení nezapomeňte dole potvrdit tlačítkem Uložit.

Pokud uveřejníte článek na blogu, zobrazí se pod článkem právě tento váš podpis.

TIP

V autorském podpisu lze použít základní HTML tagy. Dávejte však pozor, abyste všechny tagy správně zapsali. Neuzavřené párové tagy (např. <a>, <b>, <i>, apod.) rozbijí správné fungování webu!

pozor

Autorský podpis se pod články zobrazí pouze za předpokladu, že nemáte v Nastavení > Blog > Nastavení > Zobrazení aktivní možnost Skrýt autora článků.

Fotka autora

Pokud se vám u podpisu nezobrazuje vaše fotka, je třeba zaregistrovat se na gravatar.com a zde přiřadit fotografii k e-mailové adrese, kterou máte zadánu ve svém uživatelském profilu v kontaktních informacích.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás