Export / Import článků

Webové stránky vytvořené v administraci Miowebu lze exportovat z webu pomocí této nápovědy:  Import / export webu. Články takto exportovat nelze, pokud tedy kromě webu potřebujete na jiný web přesunout i články, postup najdete v této nápovědě.

Zatímco webové stránky vytvořené v Miowebu lze importovat opět jen do šablony Miowebu, exportované články blogu lze naproti tomu importovat i do WordPressu, kde šablona Miowebu není nahraná.

1) Export

Přejděte z administrace Miowebu do administrace WordPressu přes ikonku W, kterou najdete v pravém horním rohu. Zde klikněte v levém menu na položku Nástroje a přejděte na Export. vyberte k exportu Příspěvky a zvolte, které příspěvky si přejete exportovat.

Nyní stáhněte exportovaný soubor do počítače pomocí modrého tlačítka Stáhnout soubor s exportem. Články na webu po exportu stále zůstanou.

2) Import

Exportovaný soubor s články nahrajete opět v administraci WordPressu přes Nástroje>Import. Z nabízených možností pro Import zvolte WordPress>Instalovat. Potom klikněte na Spustit import.

Následně vyberte z počítače uložený exportovaný soubor a potvrďte import modrým tlačítkem Nahrát soubor a importovat.

Nyní se články naimportují do nového webu.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás