Jak vložit příspěvky z Instagramu

Pokud na svém webu chcete zobrazit vaše příspěvky z Instagramu, použijte k tomu plugin do WordPressu Smash Balloon Social Photo Feed.

Instalace pluginu

V administraci vašeho webu se přepněte do WordPressu (ikonka W vpravo nahoře, popř. najeďte na svou profilovou fotku a klikněte na odkaz "Do wordpressu").

V levém menu zvolte Pluginy > Instalace pluginů. Vpravo do vyhledávání zadejte Instagram Feed. Nainstalujte a aktivujte plugin Smash Balloon Social Photo Feed.

tip

Podrobný návod, jak instalovat pluginy najdete v nápovědě zde: Instalace pluginů

Propojení pluginu s Instagramem

Aby se příspěvky daly na webu zobrazovat, je potřeba nejdříve plugin propojit s vaším Instagramovým účtem. V levém menu ve WordPressu klikněte na Instagram Feed (pokud se zde tento odkaz nezobrazuje, nemáte plugin aktivovaný nebo nainstalovaný.

Pokud plugin ještě nemáte propojen s Instagram feedem, klikněte na Add new.

Zvolte User timeline a klikněte na tlačítko Next.

V tomto kroku je potřeba vybrat zdroj (účet Instagramu) pro vytvořený feed. Klikněte na Add Source.

Na zobrazené stránce klikněte na Login with Instagram.

V dalším kroku povolte přístup aplikaci k zobrazeným údajům.

Nyní zvolte účet, který jste do pluginu přidali a klikněte na Next.

Nyní máte feed vytvořen a stačí ho pouze pro jistotu uložit tlačítkem Save.

Kde získat shortcode

Přejděte do Wordpressu > Instagram feed.

Kód najdete ve výpisu feedu ve sloupečku Shortcode. Kód si zkopírujte.

Jak vložit příspěvky na web

Přejděte na vaši stránku, kde chcete mít Instagramové příspěvky zobrazené. Přidejte element HTML a vložte do něho kód, který jste si v nastavení pluginu zkopírovali. Uložte změny na stránce a stránku obnovte.

Vložení příspěvků do blogového článku

Přejděte do editace příspěvku, kam chcete Instagramové příspěvky vložit. Přidejte blok Zkrácený zápis a do tohoto bloku vložte kód, který jste si v nastavení pluginu zkopírovali. Změny uložte a zobrazte si náhled článku.

Vložení příspěvků do sidebaru

Přejděte do Nastavení > BLOG > Sidebary a widgety. Do sidebaru, kam chcete Instagramové příspěvky vložit, vložte widget Vlastní HTML. Do obsahu tohoto widgetu vložte kód, který jste si zkopírovali v nastavení pluginu. Změny uložte a máte hotovo.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás