Jaké pluginy pro Mioweb podporujeme a jaké nikoliv

Pokud chcete do svého webu přidat nové funkce, které Mioweb sám o sobě neobsahuje, můžete využít některého z mnoha pluginů, které WordPress obsahuje ve své knihovně.

  • Dávejte si ale dobrý pozor na to, jaké pluginy instalujete. V dnešní době je jich k dispozici okolo 60 tisíc a narazit tak můžete samozřejmě i na pluginy, které nefungují dobře. Vždy proto pečlivě vybírejte a po instalaci pluginu důkladně otestujte celkovou funkčnost webu.
  • S ohledem na množství pluginů a jejich neustálý vývoj není v našich silách ani v silách naší podpory zaručit, že všechny pluginy budou správně fungovat ve spolupráci s Miowebem.
  • S množstvím pluginů na svém webu to také nepřehánějte. S každým pluginem se stává kód webu složitější a v některých případech to může znamenat zbytečné zpomalení webu. Vždy si nejprve ověřte, že funkce, kterou hledáte, v Miowebu opravdu není.
  • Návod, jak pluginy instalovat, najdete v případě potřeby v naší nápovědě na této stránce.

Katalog podporovaných a nepodporovaných pluginů

Jelikož je umístěn v členské sekci Miowebu, je třeba se po kliknutí na odkaz přihlásit.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás