Jak vrátit změny na stránce

Někdy se může stát, že při tvorbě stránky webu omylem uložíte něco, co jste uložit nechtěli a potřebujete se vrátit zpět. V takovém případě je tu funkce Historie uložení, která obnoví obsah stránky do předchozí uložené verze

Měli byste vědět:

Funkce Historie uložení obnoví POUZE OBSAH dané stránky, nikoliv nastavení webu. Obnovení obsahu probíhá na základě revizí stránky, které se ukládají do WordPressu. Každá nová revize vznikne vždy, když kliknete na tlačítko ULOŽIT vpravo nahoře.

Pokud potřebujete obnovit celé nastavení stránky nebo webu, je potřeba obnovit web ze zálohy na serveru. V takovém případě pokračujte zde: Obnova webu ze zálohy.

Jak vrátit změny na stránce

  1. V administraci webu přejděte na stránku, na které chcete změny vrátit. 
  2. Vpravo nahoře klikněte na symbol zatočené šipky a v levém sloupci vyberte datum a čas uložené změny, kterou chcete obnovit. Při proklikávání jednotlivých revizí (uložených změn) se v prostoru editace zobrazují náhledy, které můžete prohlížet a ujistit se tak, že zvolená revize je ta správná.
  3. Svůj výběr nakonec potvrďte tlačítkem OBNOVIT vlevo dole.

Pozor:

  • Při každém obnovení předchozí verze vzniká nová revize stránky.
  • Počet revizí (uložených změn na stránce) je omezený na 100. 
  • Po dosažení limitu se s každou nově uloženou revizí automaticky smaže jedna nejstarší.
Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.