Můj Účet - přihlášení a administrace webů

Přihlášení do prostředí Můj Účet

  • V případě, že se do tohoto prostředí přihlašujete poprvé, bude třeba si nastavit nové heslo. 
  • Nové heslo si můžete nastavit přes formulář v tomto odkazu – jakmile zadáte e-mail, přijde Vám do e-mailové schránky, kterou jste zadali do formuláře, e-mail, který obsahuje odkaz na změnu hesla. Jakmile heslo vyplníte a změny uložíte, můžete se přihlásit.
  • V případě, že Vám přihlašovací údaje, které zadáváte nefungují, využijte formulář pro zapomenuté heslo, který najdete v tomto odkazu.


Administrace webu

Přihlášení do administrace webu přes tlačítko Editovat web z tohoto prostředí je funkční pouze za předpokladu, že je na daném webu zapnuté HTTPS a aktivní šablona Mioweb ve verzi minimálně 3.0.5.8 a vyšší.

  • V případě, že používáte starší verzi Miowebu 3.0 (např. 3.0.5.7 apod.), přesměruje Vás web při kliknutí na "Editovat web" na úvodní stránku webu s tím, že ji budete vidět jako zákazník a nebudete vidět prvky administrace - aby Vás tlačítko přesměrovalo do administrace, šablonu je třeba aktualizovat právě na verzi 3.0.5.8 a vyšší (návod najdete v tomto odkazu)
  • V případě, že vyžíváte šablonu Mioweb 2.0, přesměruje Vás web při kliknutí na "Editovat web" na úvodní stránku webu s tím, že ji budete vidět jako zákazník a nebudete vidět prvky administrace - aby Váš tlačítko přesměrovalo do administrace, šablonu je třeba aktualizovat právě na verzi 3.0.5.8 a vyšší (návod najdete v tomto odkazu)
  • V případě, že využíváte doživotní licence na svém hostingu, najdete veškeré informace ohledně aktualizace šablony v tomto odkazu.

Jak prostředí vypadá a jaké funkce obsahuje?

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás