Element Autor/Lidé

Element Autor/Lidé využijete v případě, že chcete například vaše návštěvníky seznámit s vaším týmem. V tomto návodu se dozvíte, jak na to.

Jestliže chcete umístit do vaší stránky autory/lidi a odkazy na ně, použijte element Autor/lidé
Chycením a umístěním na vybrané místo jej vložíte do stránky.

Kliknutím do prostoru elementu nebo na ikonu tužky se dostanete do jeho nastavení.

Obsah

Na záložce Obsah nejprve přidáte osobu kliknutím na Přidat osobu

Její popisek a obrázek pak upravíte po kliknutí na ikonku tužky.

Objeví se vám nabídka, kde napíšete jméno, příjmení a pozici, můžete přidat i popisek, například toho, jakou funkci osoba ve firmě vykonává. Přidat můžete také fotografii, kterou nahrajete stejně jako kterýkoliv jiný obrázek.

Dále můžete přidat odkaz, na který bude návštěvník přesměrován, když klikne na jméno nebo na fotografii daného člověka, e-mail a telefon. Přidat můžete také odkaz na Facebook a další sociální sítě. Tyto odkazy se následně zobrazí v rámci webu formou ikonek.

Vzhled

Na záložce Vzhled zvolíte počet sloupců, ve kterém se budou autoři zobrazovat a také styl vzhledu reference. Další možností nastavení je efekt elementu. Pokud chcete po najetí myší prvek přiblížit, nastavte zoom. Pokud ne, nechte element bez efektu.

Na záložce Vzhled můžete také nastavit barvu sociálních ikon nebo velikost popisku. To uděláte tak, že kliknete na ozubené kolečko a posuvníkem nastavíte velikost písma.

Pokročilé

Pokročilé nastavení je u všech elementů stejné. Můžete se tedy řídit tímto návodem pro pokročilé nastavení.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás