Pokročilé nastavení elementů

Abyste mohli mít svůj web opravdu hezký, funkční a propracovaný, nabízíme vám pokročilá nastavení jednotlivých prvků na webu, která najdete u editace elementu v levém panelu. Většinou jde o druhou nebo třetí záložku. Jaké možnosti máte k dispozici, řeší dále tahle nápověda.

Horní a spodní osazení

Odsazení jsou okraje. Takže tu jednoduše zvětšujete mezeru mezi horním okrajem elementu a spodním okrajem elementu, který je nad ním. Podobný princip je u spodního odsazení. Zvětšujete mezeru mezi dolním okrajem elementu a horním okrajem toho nad ním.

Maximální šířka

Každý element má nějakou svoji výchozí maximální šířku, závislou na tom, jakou šířku má vložený sloupec. I tohle si ale můžete přizpůsobit. Konkrétní prvek, který upravujete, se automaticky zúží na požadovanou velikost. V návaznosti na tuto úpravu se zpřístupní ještě možnost, díky které zarovnáte obsah k některé ze stran, případně do středu. 

Animace

Animace elementu slouží především k estetickému ozvláštnění webu. Vyberte si z paletky animaci, která bude dále určovat, jak se má element na obrazovce zobrazit.

ID elementu

ID elementu můžete použít pro kotvu. Více najdete v této nápovědě.

Vlastní CSS třída elementu

Tomuto nastavení by se měli věnovat zejména vývojáři, kteří potřebují nastavit CSS třídy elementu. 

Zobrazit se zpožděním

Další vychytávkou je, že se některý element může zobrazovat na stránce se zpožděním. Právě tady nastavíte, po jaké době od načtení webové stránky, se má návštěvníkovi zobrazit

Skrývání

Element můžete také na jednotlivých typech zařízení skrývat. Pokud se tak rozhodnete, stačí tuto možnost v nastavení aktivovat

CW 3.0

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás