Element pro strukturu - Předdefinovaný obsah

Předdefinovaný obsah je vhodný k tvorbě obsahu, který chcete používat opakovaně. Nabízí se nastavení např. tlačítka, formuláře nebo samozřejmě i celých řádku, které chcete opakovat na více stránkách. Změna takto vytvořeného obsahu se projeví ve všech jeho umístěních.

Chycením a umístěním na vybrané místo jej vložíte do stránky.

Najeďte do prostoru elementu, čímž se zobrazí kontextové menu elementu vpravo nahoře a klikněte na ikonu tužky. Tím se dostanete do jeho nastavení.

Obsah

Pokud již máte obsah vytvořený, stačí daný obsah vybrat z roletky. Pokud obsah ještě vytvořený nemáte, klikněte na možnost Vytvořit nový obsah. Zvolte název, vyberte šablonu a dejte Uložit

Tímto se vám otevře vizuální editor pro tvorbu obsahu, kde můžeme libovolně přidávat elementy dle našich potřeb, stejně jako kdekoli jinde na webu. Po dokončení editace šablony klikneme na tlačítko Uložit vpravo nahoře a následně editaci obsahu zavřeme kliknutím na křížek, který se zobrazuje vedle tlačítka Uložit.

Tím se vrátíte zpět do editace elementu, kde již budeme mít v roletce zvolen právě vytvořený obsah. Nezapomeňte následně provedené změny v rámci tohoto elementu Uložit.

Pokročilé

Pokročilé nastavení je u všech elementů stejné. Můžete se tedy řídit tímto návodem pro pokročilé nastavení.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás