Export členů z členské sekce

Pokud potřebujete např. získat přehled o tom, kolik členů je v dané členské sekci, nebo chcete jakýmkoliv dalším způsobem pracovat s konkrétními uživateli, kteří mají přístup do konkrétního kurzu, bude se vám hodit export členů.

Přejděte do Nastavení > Členské sekce > Seznam členů > vpravo nahoře klikněte na Export.

Nyní zvolte, podle jakého pravidla se mají členové exportovat. Na výběr jsou tyto možnosti exportu:

  • Všechny členy - provede export všech členů ze všech členských sekcí.
  • Členy, kteří mají členství alespoň v jedné z vybraných členských sekcí - provede export všech členů, kteří jsou členy alespoň jedné z členských sekcí, které vyberete k exportu. Exportovaný člen může být současně členem i jiných členských sekcí.
  • Členy, kteří mají členství ve všech vybraných členských sekcích - provede export všech členů, kteří jsou členy vybraných členských sekcí. Pokud vyberete více členských sekcí, exportují se pouze ti členové, kteří mají členství ve všech vámi vybraných členských sekcích. Pokud člen nebude mít v některé z vybraných členských sekcí své členství, pak nebude exportován.

Dále vyberte, jaká pole (sloupečky) mají být v exportu zobrazena. Můžete přidat sloupečky s členskými sekcemi, členskými úrovněmi a s datem expirace členství.

V exportu poté uvidíte sloupeček s názvem členské sekce a pokud je do ní člen zařazen, bude mít pole hodnotu 1, pokud zařazen není, bude mít hodnotu 0.

Na základě hodnot u jednotlivých členských sekcí / úrovní můžete následně filtrovat členy např. z jedné konkrétní členské sekce.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás