Registrace do členské sekce přes Mioweb

Existuje několik způsobů, jak registrovat členy do členské sekce. Jednou z nich, vázanou na úhradu objednávky, je registrace přes e-shop, prodejní formulář, případně přes tlačítko rychlého nákupu.

info

Tento návod využijete, pokud k fakturaci na webu používáte prodejní modul Miowebu. Pokud používáte k fakturaci aplikaci FAPI, najdete návod na registraci do placené členské sekce zde.

Vytvoření produktu

V první řadě je potřeba vytvořit v prodejním modulu produkt, který bude mít nastavený typ Členství (Členská sekce). Návod na vytvoření produktu najdete zde.

Prodej produktu

Nově vytvořený produkt můžete prodávat následujícími způsoby:

  • skrze prodejní formulář Miowebu - návod na vytvoření zde
  • skrze e-shop - návod na vytvoření zde
  • skrze tlačítko rychlého nákupu - návod k elementu zde

Pokud objednávka obsahuje produkt, který má nastaven typ Členství (Členská sekce) a objednávka je označena jako uhrazená, e-shop danému zákazníkovi vytvoří přístup do dané členské sekce a odešle mu příslušný e-mail s přístupovými údaji.

Prodej více členských sekcí zároveň

Pokud byste chtěli v rámci jednoho produktu zákazníkovi udělat přístup do více členských sekcí, je potřeba jednu členskou sekci nastavit u typu produktu (v editaci daného produktu) a další členské sekce nastavit skrze automatizace (nápověda zde).

Odeslání přístupových údajů do členské sekce

Pro zajištění co nejlepší doručitelnosti e-mailů s přístupy zákazníkům doporučujeme nastavit odesílání e-mailů skrze vlastní SMTP server. Návod k nastavení naleznete zde.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás