Přesměrování stránky

Jestliže potřebujete přesměrovat webovou stránku, postupujte podle návodu níže.

Otevřete si danou stránku a v levém panelu zvolte STRÁNKA > Přesměrování.

upozornění

Přesměrování stránek funguje pouze v nepřihlášeném režimu. Jestliže jste přihlášeni v administraci Miowebu, přesměrování pro vás nebude fungovat. Přesměrování doporučujeme testovat v anonymním režimu prohlížeče.

Druhy přesměrování

Trvalé přesměrování 

V prvním poli vyberte stránku, na kterou má být návštěvník přesměrováván, případně zatrhněte možnost Zadat vlastní URL a zadejte URL adresu, na kterou chcete návštěvníky přesměrovávat. Jakmile nastavení uložíte, začne fungovat.

Dočasné přesměrování

Díky tomuto typu přesměrování si nastavíte konkrétní datum a čas, od kdy a do kdy má stránka přesměrovávat. Tohle je dobré třeba v případě, že vyprší nějaká nabídková akce na vaší stránce apod. Nemusíte myslet na to, že musíte přesměrování zrušit.

Na tomhle místě můžete ještě přesměrovávat návštěvníky individuálně od počtu X dní od vstupu do kampaně. Nastavení funguje jedině v případě, že máte stránku nastavenou a zařazenou v nějaké kampani.

Přesměrování mobilního zařízení

Pokud návštěvník vstupuje na vaši stránku z mobilního zařízení, můžete ho přesměrovat na jinou stránku. Pokud přesměrování pro mobilní zařízení nenastavíte, bude se brát v potaz globální nastavení popsané výše.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás