Typy stránek v členské sekci

V členské sekci můžete, stejně jako u jiných stránek webu, použít jakoukoli šablonu - prázdnou, obsahovou a další. Šablonu volíte podle potřeby. Někdy chcete členům poskytnout pouze určitý obsah, který nebude jinde přístupný, jindy použijete členskou sekci pro nějaký kurz.

V případě kurzu pak můžete velice dobře využít členské šablony. 

Nyní si je představíme a ukážeme, jak je pro členskou sekci využít. Přednastavené šablony není nutné používat a můžete si vytvořit zcela vlastní stránky pro členské sekce.

Šablona nástěnka

Pokud se Váš on-line kurz skládá z jednotlivých lekcí, pak můžete použít právě tuto šablonu

Do horní části lze uvést popis daného kurzu a připojit video s dalšími informacemi. Video lze i smazat a vyměnit za další text nebo jakýkoliv jiný element, který se Vám na toto místo bude hodit.

Výpis lekcí

Lekce vytvoříte jako podstránky nástěnky a zde pak zvolíte jejich zobrazení v rámci výpisu.

Pokud se každá lekce skládá ještě z dalších dílčích kroků, pak tyto kroky vytvoříte opět jako jednotlivé stránky, resp. podstránky příslušné lekce. Pro zobrazení seznamu úkolů v lekci můžete využít šablonu stránky s obsahem lekce.

Obsah lekce

V rámci této šablony si vložíte na stránku hlavní video (případně video nahradíte textem, nebo jakýmkoliv jiným elementem). V levém sloupci se zobrazují další lekce, které je možné v rámci členské sekce navštívit.

Přihlašovací formulář

Přihlašovací formulář slouží k přihlášení uživatelů do určené členské sekce. K dispozici jsou 2 šablony, které se liší pouze svým vzhledem, který si v případě potřeba můžete jakkoliv upravit.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás