Element Grafika

Element Grafika slouží k vložení jednoduchých linek nebo samolepek garancí. V tomto návodu se dozvíte, jak na to.

Jestliže chcete umístit do vaší stránky některý z grafických prvků, použijte element Grafika.
Chycením a umístěním na vybrané místo jej vložíte do stránky.

Kliknutím do prostoru elementu nebo na ikonu tužky se dostanete do jeho nastavení.

Obsah

Na záložce obsah najdete jedinou položku a tou je Grafický prvek.
Po rozkliknutí roletky se si můžete vybrat, jaký prvek chcete vybrat.

Oddělovače

V této variantě výběru po kliknutí na oddělovač rozbalíte nabídku, ze které si můžete vybrat ten, který vám vyhovuje. Kliknutím na ozubené kolečko vedle nápisu formátování čáry se pak objeví další nabídka, kde můžete ještě nastavit např. tloušťku čáry oddělovače, styl (vyberte z roletky u možnosti) anebo barvu. Svůj výběr pak potvrďte stisknutím tlačítka ULOŽIT.

Garance

Pokud jste zvolili variantu Garance, objeví se vám tato záložka. Po kliknutí na ikonku garance se objeví další možnosti, že kterých můžete vybírat. Vámi zvolený prvek poté potvrďte kliknutím na ULOŽIT.

Mockupy

V případě, že zvolíte možnost Mockupy, uvidíte tuto nabídku. Po kliknutí na ikonu se vám rozbalí další možnosti jako na obrázku níže, ze kterých můžete vybrat. Vybrané variantě pak nahrajte obrázek. Dávejte pozor na doporučené rozlišení obrázku, které se vám objeví v dolní čísti záložky po výběru obrázku. Svůj výběr potvrdíte kliknutím na ULOŽIT.

Obálky knih

Poslední možností v této nabídce jsou Obálky knih. Po rozkliknutí ikony se opět dostanete do nabídky, kde si můžete vybrat knihu, která se vám líbí. Pod obrázkem pak už jen vepíšete název knihy, jméno a přímení, nastavíte zarovnání a font textu a obrázek, který se bude zobrazovat na obálce knihy. Následně 

Pokročilé

Pokročilé nastavení je u všech elementů stejné. Můžete se tedy řídit tímto  návodem pro pokročilé nastavení.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás