Element Čísla

Element Čísla využijeme v případě, že se chceme pochlubit jakýmkoliv údajem, například o počtu stažení e-booku nebo zakoupení kurzu. V tomto návodu se dozvíte, jak na to.

Jestliže chcete umístit do vaší stránky číslo, použijte element Čísla
Chycením a umístěním na vybrané místo jej vložíte do stránky. 

Kliknutím do prostoru elementu nebo na ikonu tužky se dostanete do jeho nastavení.

Čísla

Na první záložce tohoto elementu přidejte tolik čísel, kolik potřebujete zobrazit.

Číslo editujte kliknutím na ikonu tužky.

Po kliknutí vyberete z nabídky v roletce, jestli chcete číslo zadat nebo načíst. V případě možnosti Zadat číslo zapíšete do kolonky číslo, které chcete zobrazit a napíšete text, který se bude pod číslem zobrazovat, případně jednotku. Toto číslo se nebude automaticky aktualizovat.

Zvolíte-li variantu Načíst číslo, číslo se načítá z některého vašeho e-mailového seznamu kontaktů nebo segmentu. Toto číslo se bude automaticky aktualizovat. V případě, že do seznamu přibude kontakt, například si stáhne e-book, změní se i číslo počtu stažení u elementu čísla. V prvním kroku této varianty je tedy potřeba vybrat platformu, kterou používáte k rozesílce a správě e-mailů.

Po výběru varianty vyberete seznam kontaktů, ze kterého se bude číslo načítat. Dále pokračujete jako v předchozí variantě - doplníte text, který se bude zobrazovat za číslem, případně jednotku.

Vzhled

Na záložce Vzhled zvolíte, jak se má číslo zobrazovat. Klikněte na obrázek čísla a vyberte z nabídky, která se vám zobrazí. Také si zde zvolte počet sloupců, ve kterých se budou čísla objevovat. Pokud chcete změnit velikost čísla nebo textu, klikněte na ozubené kolečko vedle a pojeďte posuvníkem tak, abyste dosáhli požadované velikosti čísla a textu.

Pokročilé

Pokročilé nastavení je u všech elementů stejné. Můžete se tedy řídit tímto návodem pro pokročilé nastavení.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás