Element Ikona

Jestliže chcete umístit do vaší stránky ikonu, použijte element Ikona.
Chycením a umístěním na vybrané místo jej vložíte do stránky.

Kliknutím do prostoru elementu nebo na ikonu tužky se dostanete do jeho nastavení.

Obsah

Na záložce obsah hned v prvním řádku vyberete ikonu, případně k ní doplníte nadpis a text, pokud tam nějaký chcete mít. Na nabídku ikon se dostanete po kliknutí do řádku, kde vidíte obrázek ikonky.

V nabídce můžete rolovat dolů a vybírat z opravdu široké nabídky. Až zvolíte ikonu, kterou chcete použít na webu, stačí na ni kliknout.

Tím se vrátíte zpět do nabídky, kde vyberete, zda se text bude zobrazovat vedle ikony nebo pod ikonou.

Pokud chcete, aby se po kliknutí na ikonu nebo text něco stalo (návštěvník byl přesměrován na vámi určenou URL), aktivujete možnost Zadat vlastní URL a zadáte URL, na kterou má být po kliknutí návštěvník přesměrován. Chcete-li návštěvníka přesměrovat na jinou stránku webu, posuvník necháte v poloze OFF a z nabídky v roletce, která se vám zobrazí, vyberete danou stránku webu.

Nastavit zde můžete ještě zarovnání textu, který se bude zobrazovat spolu s ikonou (je-li zadán).

Vzhled

Na záložce vzhled nastavíte ikoně pomocí posuvníku velikost. Kliknutím na obrázek ikonky v dalším řádku se vám rozbalí nabídka, ze které můžete změnit styl ikony. Na záložce vzhled také volíte barvu ikony.

Pokud chcete změnit ještě velikost textu, klikněte na ozubené kolečko vedle nápisu Font textu a následně posuvníkem zvolte požadovanou velikost.

Pokročilé

Pokročilé nastavení je u všech elementů stejné. Můžete se tedy řídit tímto návodem pro pokročilé nastavení.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás