Element pro kampaně - Počet stažení / koupení

Element Počet stažení / koupení slouží k zobrazení počtu lidí, kteří si stáhli e-book nebo se například přihlásili na váš webinář. Tento element vyžaduje propojení s aplikací SmartEmailing nebo s jiným e-mail marketingovým nástrojem, tedy GetResponse, MailChimp či AWeber.

Chycením a umístěním na vybrané místo jej vložíte do stránky.

Kliknutím do prostoru elementu nebo na ikonu tužky se dostanete do jeho nastavení.

Obsah

Jako první zvolíte aplikaci a seznam kontaktů, jehož počet chcete nechat zobrazit. Dále nastavíte, zda se mají započítávat do čísla i smazané kontakty, či nikoliv.

Následně volíte text před a za číslem.

Pole Odečítat počet kontaktů od čísla můžete použít například při prodeji produktu, který má omezenou kapacitu a tímto ukazujete, kolik je ještě volných míst. Pokud tedy nastavíme číslo 100 a v našem seznamu bude 80 kontaktů, element zobrazí číslo 20. Jestliže pole necháme prázdné, element zobrazí počet kontaktů v seznamu.

V případě odpočtu od nějakého čísla, je při dosažení 0 možnost vybrat stránku, na kterou bude uživatel přesměrován. Například na stránku, kde bude info, že produkt je vyprodán.

Vzhled

V této záložce můžete upravit font písma, který element používá.

Pokročilé

Pokročilé nastavení je u všech elementů stejné. Můžete se tedy řídit tímto návodem pro pokročilé nastavení.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás