Export objednávek a faktur

Objednávky a faktury vystavené přes prodejní modul Miowebu můžete exportovat a následně importovat do dalších aplikací a systémů. Typicky jsou to účetní systémy typu Pohoda a Money S3, nebo například služba pro přepravu zboží Zásilkovna.

Možnosti exportu

Exportovat můžete do clasického csv, XML, nebo přímo do souborů konkrétních účetních systémů. Lze také exportovat faktury (daňové doklady) do souboru PDF.

Jak provést export

Přejděte do Nastavení > Prodej.

V levém menu vyberte možnost Objednávky.

Nad seznamem objednávek vpravo klikněte na tlačítko Export.

Následně vyberte formát exportu a zadejte parametry, které objednávky mají být exportovány. Nakonec klikněte na modré tlačítko Exportovat.

Pokud jste zvolili formát exportu do souboru nebo pro účetní systémy, automaticky se vám do PC stáhne soubor s exportem.

Export do Zásilkovny

V případě, že jsme zvolili export do Zásilkovny, nebude se stahovat soubor do PC, ale rovnou se odešlou data do Zásilkovny a následně se zobrazí možnost vytisknout štítky. Více o exportu do Zásilkovny najdete v této nápovědě.

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás