Možnosti šablon a vzhledu

Jaké jsou možnosti nastavení vzhledu webu?

Nastavení vzhledu webu je velmi variabilní. Můžete si nastavit různé barvy pozadí či použít obrázek na pozadí, měnit fonty a velikosti písem, možnosti , volíte fonty a rozložení jednotlivých elementů. Obsah můžete tvořit pomocí mnoha elementů, mimo základní jako je text či nadpis zde najdete např. reference, odrážky, grafické prvky, odpočty či katalog produktů. Každý web tak může být velmi originální. Předchystané šablony jsou pro vás tedy jen jakýmsi vodítkem, můžete je libovolně přeskládat a graficky upravovat nebo si dokonce postavit úplně vlastní web, který bude odpovídat vašim představám.

Jak moc se dají šablony upravovat?

Šablony, které jsou v Miowebu dostupné jsou kompletně editovatelné. Dostáváte tak prakticky určitý připravený vzhled, který však můžete plně editovat, odmazat, co se Vám nehodí, přidat něco jiného nebo upravit uspořádání, přebarvovat, měnit fonty, vzhled jednotlivých elementů atd.

Lze šablonu časem vyměnit?

Šablonu celého webu, kterou volíte při aktivaci webu, teoreticky možné vyměnit je, ovšem máte-li již na webu vytvořený obsah, tuto změnu nedoporučujeme, neboť při ní dochází ke změně některých nastavení a i smazání stránek. Změnu výchozí šablony můžete libovolně provádět, než začnete tvořit obsah Vašeho webu. Můžete si šablonu změnit, prohlédnout a vybrat si tu, která Vám bude nejvíce vyhovovat. Při samotné tvorbě webu pak ještě u každé nově vytvořené stránky volíte šablonu právě pro danou konkrétní stránku.

Lze na Miowebu použít jakýkoliv design?

Mioweb má opravdu široké možnosti, co se týče nastavení vzhledu webu. Jistá omezení zde však jsou a jsou dána přednastavenými možnostmi stylů jednotlivých elementů či například hlavičky. Mioweb lze do jisté míry rozšířit použitím pluginů a můžete použít i vlastní CSS styly. A v případě opravdu individuálních požadavků lze Mioweb upravit pomocí tzv. child-themes.
Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás