Co je členská sekce na webu

Členská sekce nám umožňuje vytvořit na webu neveřejný obsah, ke kterému mají přístup pouze registrovaní uživatelé (členové). Můžeme zde sdílet exkluzivní materiály, informace, kurzy, články nebo jiný obsah, který je určen pouze pro určitou skupinu uživatelů.

Úrovně členské sekce

Také zde máme možnost nastavit různé úrovně členské sekce. To nám umožňuje poskytovat přístup jak k bezplatnému obsahu pro členy, tak k placenému obsahu, případně k exkluzivnímu obsahu pro V.I.P. členství.

Přihlášení a úvodní strana 

Každá členská sekce musí mít přihlašovací stránku a nástěnku (úvodní stranu).  Po zakoupení přístupu do konkrétní členské sekce je e-mailem odeslán odkaz na přihlašovací stránku a po úspěšném přihlášení je uživatel nasměrován na nástěnku dané členské sekce.

Přehledné a uživatelsky příjemné je vytvoření tzv. Rozcestníku, kde jsou k dispozici náhledy všech členských sekcí. Uživatel však může vstoupit jen do té sekce, kterou si zakoupil.

Přihlašovací údaje pro konkrétního člena jsou vždy společné pro všechny členské sekce, ke kterým má na daném webu přístup. 

Struktura členské sekce 

Kvůli přehlednosti a správnosti uživatelské přístupnosti je důležité udržovat strukturu členské sekce prostřednictvím hierarchie nadřazených a podřazených stránek. 

Pro každý produkt (např. kurz), je potřeba mít vytvořenou vlastní členskou sekci. Ta poté může mít další členské úrovně (např. začátečnící, pokročilí). 

Pomohla vám tato nápověda? Děkujeme za vaše hodnocení :-) Ouuu, stala se nějaká chyba při odesílání hodnocení. Zkuste nás prosím ohodnotit později.

Potřebujete pomoct? Kontaktujte nás Kontaktujte nás